Booked – Get Your Readers Hooked

Booked kombinerar världens äldsta metod (mun-till-mun) med modern teknik (sociala medier) för att få ut budskapet om nya böcker.  Våra läsare, som själva har registrerat sig på sajten, älskar att läsa och delar med sig av sina åsikter på Facebook, Twitter, i bloggar och i vårt forum.

Deras personliga åsikter blir ett viktigt komplement till tidningarnas recensioner, framför allt i en tid då antalet kultursidor hela tiden minskar medan antalet utgivna titlar ökar.

Booked består av två ben. Dels marknadsföringen av nya titlar bland läsarnas vänner och bekanta och dels en undersökningsdel. Vår databas av läshungriga utgör nämligen en unik kunskapskälla för hela bok- och förlagsbranschen. Utifrån den kan vi skräddarsy fokusgrupper, skapa undersökningar och ta fram analyser som sedan ligger till grund för framgångsrikt strategi- och utvecklingsarbete.

Vilka ligger bakom Booked? Vi som tagit över Booked från de ursprungliga ägarna är Massolit förlagsgrupp AB som har varumärkena Damm förlag, B. Wahlströms bokförlag, Ica bokförlag, Massolit förlag, bokklubben Livsenergi och Ponto Pocket.

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att ringa eller maila:

Sophie Strömqvist

Telefonnummer: 08-728 24 34

sophie.stromqvist@massolit.se